Recipes

Carnati cu mazare

Carnati cu mazare

Ingrediente

Carnati proaspeti 4 bucati
Mazare 300 g
Usturoi 2 catei
Suc de rosii 4 linguri
Sare, Piper, Patrunjel Dupa gust
Ulei de prajit 4 linguri

Mod de preparare:

  1. Carnatii se taie in 2 jumatati, se inteapa cu furculita, si se rumenesc in tigaie. Se toarna deasupra sucul de rosii, 1 catel de usturoi, sare si piper dupa gust.
  2. Cand carnatii sunt gata, se da tigaia deoparte.
  3. In alta tigaie se pune mazarea cu un pahar de apa, 2 linguri de ulei, 1 catel de usturoi taiat in doua si sare.
  4. Se amesteca din cand in cand, pana scade apa si mazarea e gata.
  5. Se aseaza pe o farfurie carnatii si alaturi mazarea.
  6. Se presara patrunjel tocat marunt.

Carnati cu mazare - foto reteta

 

Servings

2

Prep

5 min

Cook

30 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close