Pin It

Carne cu sos de Smantana

100%

Numar de portii

2

Timp de pregatire

10 minute

La foc

20 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 6 felii Muschi de porc
  • 250 gr Smantana
  • 1 lingurita Faina
  • 1 bucata Ceapa (mica)

Mod de preparare:

  1. Feliile de carne se prajesc in tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti, se scot pe o farfurie.
  2. In uleiul de la prajit se rumeneste putin ceapa taiata fin, se adauga lingurita de faina si apoi smantana cu sare si piper dupa gust. Cand smantana incepe sa fiarba, se adauga si carnea prajita.
  3. Se tine pe foc inca 10 minute pentru ca smantana sa se ingroase. Este buna calda dar si rece.

Carne cu smantana reteta

Distribuie & Tipareste reteta

Este una din retetele tale favorite?

100 0 100 3

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close