Pin It
Carne cu vin rosu si piper

Carne cu vin rosu si piper

Servings

2

Prep

5 min

Cook

30 min

Ingrediente

Muschi de porc 6 felii
Vin rosu 250 ml
Boaba de piper verde 1 lingura
Ulei 70ml
Sare Dupa gust

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie mai larga se pune ulei si se frig bucatile de carne bine pe ambele parti (daca e mai dura carnea adauga la prajit 1 pahar de apa). Dupa ce carnea s-a prajit, se scoate pe o farfurie cu ajutorul unei furculite.Carne cu vin rosu si piper verde -1
  2. In uleiul de la prajit se pune vinul impreuna cu piperul. Se tine tigaia pe foc mic 10 minute pentru ca alcoolul sa se evapore iar vinul sa se faca mai cremos.
  3. Acum se adauga din nou bucatile de carne si se lasa inca 5 minute, pentru ca bucatile sa se patrunda de sosul format.

Carne cu vin rosu si piper verde - reteta

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close