Pin It

Carne cu vin rosu si piper

100%

Numar de portii

2

Timp de pregatire

5 minute

La foc

30 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 6 felii Muschi de porc
  • 250 ml Vin rosu
  • 1 lingura Boaba de piper verde
  • 70ml Ulei
  • Dupa gust Sare

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie mai larga se pune ulei si se frig bucatile de carne bine pe ambele parti (daca e mai dura carnea adauga la prajit 1 pahar de apa). Dupa ce carnea s-a prajit, se scoate pe o farfurie cu ajutorul unei furculite.Carne cu vin rosu si piper verde -1
  2. In uleiul de la prajit se pune vinul impreuna cu piperul. Se tine tigaia pe foc mic 10 minute pentru ca alcoolul sa se evapore iar vinul sa se faca mai cremos.
  3. Acum se adauga din nou bucatile de carne si se lasa inca 5 minute, pentru ca bucatile sa se patrunda de sosul format.

Carne cu vin rosu si piper verde - reteta

Distribuie & Tipareste reteta

Este una din retetele tale favorite?

100 0 100 1

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close