Pin It

Carne in sos de otet balsamic

100%

Numar de portii

2

Timp de pregatire

3 minute

La foc

15 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 6 felii muschi de porc
  • 200ml Otet balsamic
  • 200gr Smantana
  • dupa gust Sare
  • 70 ml Ulei de prajit

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi carnea se rumeneste bine la foc mic (daca e mai dura carnea, se adauga si un pahar de apa). Cand carnea e bine rumenita, se scoate cu o furculita pe o farfurie.
  2. In uleiul de la prajeala se pune otetul balsamic si smantana si se dau intr-un clocot.
  3. Se adauga carnea inapoi in tigaie si se tine inca 10 minute pe foc mic.
  4. Se adauga sare dupa gust.
  5. E bun atat rece cat si cald.

Carne in otet balsamic - reteta

Distribuie & Tipareste reteta

100 0 100 4

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close