Pin It
Cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor

Servings

6

Prep

40 min

Ingrediente

Cartofi 2 Kg
Catei de usturoi 3-4 bucati
Ulei de masline 3-4 linguri
Sare Dupe gust
Mirodenii Dupa gust

Mod de preparare:

  1. Cartofii se curata de coaja si se taie in bucati mari (4-6 bucati) si se spala.
  2. Se usuca intr-un prosop de bucatarie uscat si apoi se pun intr-un castron.
  3. Se pune sare si arome dupa gust (eu prefer si rozmarinul), inclusiv uleiul. Se amesteca totul pana ce cartofii s-au condimentat. 
  4. Intr-o tava de cuptor se pun cartofii si se lasa la cuptor pentru 30 min pana ce cartofii s-au copt.
  5. Intre timp se intorc cartofii cu o lingura de lemn cu atentie pentru a nu ii sfarama.
  6. Se folosesc ca o garnitura la orice tip de carne sau peste.

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close