Pin It

Ciorba de costita de porc

89%

Numar de portii

4

Timp de pregatire

20 minute

La foc

1 hr

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 8 bucati Costite de porc
  • 1 bucata Ceapa
  • 2 bucati Cartofi
  • 1 bucata Morcov
  • 1 bucata Ardei gras
  • 500 ml Bors proaspat
  • 3 linguri Suc de rosii
  • 1 fir Patrunjel
  • 1 fir Leustean
  • 1 lingura Sare
  • 1 bucata Ou

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala de 4-5 litri punem la fiert carnea pana incepe sa se adune spuma deasupra apei
  2. Scoatem carnea din apa si o spalam bine in jet de apa rece
  3. Aruncam apa din oala, o spalam si punem din nou apa in oala
  4. Punem carnea din nou la fiert, adaugam si legumele (fara cartofi): ceapa tocata fin, morcov ras pe razatoarea mica, ardei gras taiat bucatele mici, patrunjelul si leusteanul rase pe razatoarea mica
  5. Dupa ce au fiert bine legumele se adauga si cartofii.
  6. Dupa ce au fiert si cartofii se adauga sucul de rosii, borsul, verdeturile si se adauga sare dupa gust
  7. La final se bate un ou cu furculita intr-un castronel si se adauga in ciorba si se mai lasa la fiert inca 2 minute
  8. Se serveste calda.

ciorba de costita de porc

Reteta propusa de:

Mariana Chetroni

Distribuie & Tipareste reteta

88.888888888889 0 100 9

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close