Pin It

Conopida la cuptor

100%

Numar de portii

6

Timp de pregatire

15 minute

La foc

30 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 1 bucata Conopida marime medie
  • 2 bucati Oua
  • 200 g Smantana
  • 200 ml Lapte
  • 100 g Branza (telemea)
  • 200 g Pesmet
  • o lingura Sare
  • Dupa gust Piper

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert.
  2. Conopida se rupe in bucati. Cand apa fierbe se adauga conopida si se lasa 10 min la fiert.
  3. Se scoate conopida si se pune intr-o sita pentru a se scurge apa din ea bine.
  4. Intr-un castron se bat ouale bine, cu telul.
  5. Se adauga smantana, laptele, branza, sarea si piperul.
  6. Se ia o tava unsa cu ulei si se presara un strat de pesmet.
  7. Conopida se aseaza pe toata suprafata tavii.
  8. Se toarna sosul peste conopida si deasupra se presara pesmet in strat fin.
  9. Se baga in cuptor pentru 15-20 minute la 180 grade, pana prinde culoare usor aramie.

Conopida la cuptor reteta

Distribuie & Tipareste reteta

Este una din retetele tale favorite?

100 0 100 1

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close