Pin It
Conopida la cuptor

Conopida la cuptor

Servings

6

Prep

15 min

Cook

30 min

Ingrediente

Conopida marime medie 1 bucata
Oua 2 bucati
Smantana 200 g
Lapte 200 ml
Branza (telemea) 100 g
Pesmet 200 g
Sare o lingura
Piper Dupa gust

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert.
  2. Conopida se rupe in bucati. Cand apa fierbe se adauga conopida si se lasa 10 min la fiert.
  3. Se scoate conopida si se pune intr-o sita pentru a se scurge apa din ea bine.
  4. Intr-un castron se bat ouale bine, cu telul.
  5. Se adauga smantana, laptele, branza, sarea si piperul.
  6. Se ia o tava unsa cu ulei si se presara un strat de pesmet.
  7. Conopida se aseaza pe toata suprafata tavii.
  8. Se toarna sosul peste conopida si deasupra se presara pesmet in strat fin.
  9. Se baga in cuptor pentru 15-20 minute la 180 grade, pana prinde culoare usor aramie.

Conopida la cuptor reteta

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close