Pin It

Cosulete cu legume

100%

Numar de portii

6

Timp de pregatire

10 minute

La foc

20 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 1 bucata Foaie foietaj
  • 2 bucati Cartofi
  • 2 bucati Morcovi
  • 50 gr (1 pahar) Mazare
  • 1 bucata Ardei gras
  • 2 bucati Oua
  • 50 gr Telemea

Mod de preparare:

  1. Se dezgheata foietajul (dupa instructiunile de pe pachet) si se taie patrate cu latura de 10-12 cm.
  2. Se ia o tava cu forme de briose, se unge fiecare forma in parte cu unt si se aseaza cate un patrat in fiecare forma de briosa.
  3. Cartofii si morcovii se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Se adauga si mazarea la fiert.
  4. Intr-un castron se pun cubulete de cartofi, morcov, branza, apoi se adauga si mazarea.
  5. Cele doua oua se bat bine cu furculita si se amesteca cu legumele. Se pune sare si piper dupa gust.
  6. Din aceasta compozitie se umple cosuletele de foietaj.
  7. Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 20 min.

Cosulete cu legume reteta

Distribuie & Tipareste reteta

Este una din retetele tale favorite?

100 0 100 1

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close