Pin It

Crema Limoncello

100%

Timp de pregatire

15 minute

La foc

20 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 1 litru Alcool 95 grade
  • 10 bucati Lamai bio (netratate)
  • 2 litri Lapte
  • 2 Kg Zahar

Mod de preparare:

  1. Se spala bine si se cojesc lamaile. Se vor folosi numai cojile.
  2. Cojile se pun intr-o oala mai mare si se toarna alcoolul.
  3. Se acopera bine oala cu un capac si se lasa la macerat pentru 15 zile.
  4. Dupa ce au stat la macerat se filtreaza alcoolul cu o strecuratoare si se arunca cojile.
  5. Laptele se pune la fiert cu zaharul pana se topeste complet zaharul. Se lasa la racit.
  6. Se amesteca laptele racit cu alcoolul si apoi se pune lichidul rezultat in sticle de plastic de 500 ml.
  7. Se pastreaza in congelator (nu ingheata din cauza alcoolului) pentru maxim 12 luni.
  8. Se serveste rece. Ce ramane se poate introduce din nou in congelator.

Crema Limoncello reteta

Distribuie & Tipareste reteta

Este una din retetele tale favorite?

100 0 100 2

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close