Pin It

Iahnie de fasole

Timp de pregatire

10 minute

La foc

1 hr 30 min

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 1 Kg Fasole alba
  • 2 bucati Ceapa
  • 150 ml Suc de rosii sau bulion
  • 4 catei Usturoi
  • Dupa gust Sare
  • 200 ml Ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala se pune la fiert fasolea care se scuge de 2 ori in timpul fierberii.
  2. Dupa ce a fiert bine se scuge dar se pastreaza 1 pahar de apa de la fiert.
  3. Intre timp se piseaza bine usturoiul si se adauga in fasolea care s-a racit la temperatura camerei.
  4. Cu ajutorul unui mixer se bate bine fasolea intr-un recipient mai adanc (pt a nu stropi in jur).
  5. Dupa ce am pus sare, adaugam ulei cate putin ca la maioneza, iar daca e prea consistenta crema, adaugam putina apa de la fiert.
  6. Se caleste ceapa taiata fin cu ulei de floarea soarelui. Cand ceapa e calita (nu prajita) se adauga sucul de rosii.
  7. Intr-un platou se aseaza toata crema de fasole iar deasupra se aseaza sucul de rosii cu ceapa.

Iahnie de fasole reteta

Distribuie & Tipareste reteta

0 0 100 0

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close