Pin It

Legume la otet

100%

Timp de pregatire

20 minute

La foc

40 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 1 mare Conopida
  • 1 Kg Morcovi
  • 2 bucati Ardei gras verde
  • 2 bucati Ardei gras rosu
  • 2 bucati Ardei gras galben
  • 1 bucata Telina (doar tijele)
  • 100 g Arpacic
  • 2l Otet
  • 4 linguri Sare
  • 4 linguri Zahar
  • 10 g Piper negru

Mod de preparare:

  1. Se curata, se spala si se taie toate legumele de marime potrivita, dar se pun separat in recipiente diferite.
  2. Antr-o oala se amesteca otetul cu 2 litri de apa, se adauga zaharul si sarea si se pun toate la fiert astfel dupa cum urmeaza:
  3. Cand otetul clocoteste se pun pe rand la fiert legumele, care se fierb cam 10 minute fiecare in parte dupa care se pun tot in recipiente separate.
  4. La urma se aseaza in borcane in straturi toate legumele.
  5. Apoi se adauga otetul cald in care s-au adaugat cateva boabe de piper.
  6. Se inchid bine borcanele si se pun la sterilizat pt a fi conservate timp indelungat.

Legume la otet - reteta

Distribuie & Tipareste reteta

100 0 100 1

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close