Pin It

Miel la Cuptor

100%

Numar de portii

6

Timp de pregatire

1 hr

La foc

2 hr

Voturi de la cititori

Infrediente

  • 1/2 Miel
  • 1 buc Capatana usturoi
  • 2 linguri Piper boabe
  • 2 linguri Boia iute
  • 1 lingura Curry
  • 2 linguri Caperi
  • 3-4 buc Foi de dafin
  • 1 ramurica Rozmarin
  • 3-4 buc Frunze de salvie
  • 1 litru Vin alb
  • 200 gr Sunca porc
  • 1 buc Ardei iute
  • 150 ml Ulei
  • 2-3 linguri Sare mare

Mod de preparare:

  1. Carnea de miel se taie in bucati mai mari si se spala in mai multe ape. Intr-un recipient se pune toata carnea, iar peste ea se pun toate ingredientele. Totul se pregateste cu o zi inainte de a prepara carnea la cuptor.Miel la cuptor - ingrediente
  2. Din cand in cand amestecam carnea cu ingredientele pentru a se condimenta bine pe toate partile.
  3. Totul se pune in tava si se baga la cuptor. Daca se foloseste cuptorul aragazului, se tine carnea cam 2-3 ore la foc mediu. Daca se foloseste cuptor de paine sau pizza se tine cam 1-1,5 ore. Carnea va fi mai suculenta daca tava va fi acoperita.

Miel la cuptor - la cuptor

Miel la cuptor - reteta

Distribuie & Tipareste reteta

Este una din retetele tale favorite?

100 0 100 4

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close