Pin It
Miel la Cuptor

Miel la Cuptor

Servings

6

Prep

1 hr

Cook

2 hr

Infrediente

Miel 1/2
Capatana usturoi 1 buc
Piper boabe 2 linguri
Boia iute 2 linguri
Curry 1 lingura
Caperi 2 linguri
Foi de dafin 3-4 buc
Rozmarin 1 ramurica
Frunze de salvie 3-4 buc
Vin alb 1 litru
Sunca porc 200 gr
Ardei iute 1 buc
Ulei 150 ml
Sare mare 2-3 linguri

Mod de preparare:

  1. Carnea de miel se taie in bucati mai mari si se spala in mai multe ape. Intr-un recipient se pune toata carnea, iar peste ea se pun toate ingredientele. Totul se pregateste cu o zi inainte de a prepara carnea la cuptor.Miel la cuptor - ingrediente
  2. Din cand in cand amestecam carnea cu ingredientele pentru a se condimenta bine pe toate partile.
  3. Totul se pune in tava si se baga la cuptor. Daca se foloseste cuptorul aragazului, se tine carnea cam 2-3 ore la foc mediu. Daca se foloseste cuptor de paine sau pizza se tine cam 1-1,5 ore. Carnea va fi mai suculenta daca tava va fi acoperita.

Miel la cuptor - la cuptor

Miel la cuptor - reteta

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close