Pin It

Panna Cotta

100%

Numar de portii

4

Timp de pregatire

15 minute

La foc

3 hr

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 0,5 litri Frisca lichida dulce
  • 6 g Gelatina
  • 100 ml Sirop de fructe concentrat sau dulceata

Mod de preparare:

  1. Gelatina se pune intr-o farfurie cu apa rece pentru 10 minute.
  2. Intr-o craticioara se pune frisca la foc mic. Atentie, nu trebuie sa fiarba.
  3. Gelatina se stoarce de apa si se adauga in frisca calda. Se amesteca incet pana se dizolva gelatina.
  4. Se toarna intr-o forma mica (sau cupa de ingheteta) si se pune in frigider pentru cateva ore.
  5. Inainte de a fi consumata, se pune forma pentru 1 minut in apa calda ca sa se desprinde usor de forma in care a fost turnata.
  6. Se orneaza in functie de preferinta, cu sirop de fructe concentrat sau cu dulceata.

Panna Cotta - reteta

Reteta propusa de:

Mariana Chetroni

Distribuie & Tipareste reteta

Este una din retetele tale favorite?

100 0 100 2

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close