Pin It

Pasta de ardei iute

100%

Numar de portii

-

Timp de pregatire

30 minute

La foc

1 hr

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 1 Kg Ardei iuti rosii carnosi
  • 150 ml Ulei de masline
  • 1 lingura rasa Sare
  • 1 lingura rasa Zahar

Mod de preparare:

  1. Se curata ardeii iuti de codite si seminte (nu uitati sa aveti manusi de cauciuc pe a proteja mainile).
  2. Ardeii curatati se pun intr-o strecuratoare si se spala sub jet de apa rece (chiar daca raman cateva seminte nu se intampla nimic).
  3. Se pun intr-o craticioara cu sarea si zaharul, si se acopera cu ulei de masline.
  4. Se fierb la fiert la foc mic pentru 1 ora.
  5. Se amesteca bine cu blenderul pana devine o pasta omogena.
  6. Se pune compozitia in borcane si se sterilizeaza.

Pasta de ardei iute in borcan

Distribuie & Tipareste reteta

100 0 100 1

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close