Pin It
Pasta de ardei iute

Pasta de ardei iute

Servings

0

Prep

30 min

Cook

1 hr

Ingrediente

Ardei iuti rosii carnosi 1 Kg
Ulei de masline 150 ml
Sare 1 lingura rasa
Zahar 1 lingura rasa

Mod de preparare:

  1. Se curata ardeii iuti de codite si seminte (nu uitati sa aveti manusi de cauciuc pe a proteja mainile).
  2. Ardeii curatati se pun intr-o strecuratoare si se spala sub jet de apa rece (chiar daca raman cateva seminte nu se intampla nimic).
  3. Se pun intr-o craticioara cu sarea si zaharul, si se acopera cu ulei de masline.
  4. Se fierb la fiert la foc mic pentru 1 ora.
  5. Se amesteca bine cu blenderul pana devine o pasta omogena.
  6. Se pune compozitia in borcane si se sterilizeaza.

Pasta de ardei iute in borcan

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close