Pin It
Paste cu rosii

Paste cu rosii

Servings

4

Prep

20 min

Cook

10 min

Ingrediente

Paste 0,5 Kg
Rosii 0,5 Kg
Ulei de masline 3 linguri
Parmezan 100 g
Sare 1 lingura

Mod de preparare:

  1. Se taie rosiile marunt si se curata de coaja si seminte.
  2. Intr-o tigaie mai mare se pun 4 linguri de ulei de masline, se adauga rosiile taiate si se calesc.
  3. Intr-o oala (cam de 4 litri) se pune apa la fiert. Cand fierbe bine apa se adauga 1 lingura de sare, dupa care rastoarna pastele in apa. Acestea se fierb atata timp cat scrie pe pachet.
  4. Dupa ce au fiert, pastele se scurg bine de apa, se adauga in tigaia in care s-au calit rosiile si se amesteca totul foarte bine.
  5. Deasupra se pune parmezan ras marunt si se amesteca totul din nou.

pasta al pomodoro

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close