Recipes

Piept de pui cu fulgi de porumb

Piept de pui cu fulgi de porumb

Ingrediente

Piept de pui 1 buc
Fulgi de porumb 100 gr
Faina 4 linguri
Oua 2 buc
Sare, Piper Dupa gust
Ulei 100 ml
Sfecla rosie 2 buc
Hrean ras 2 linguri
sare, ulei, otet pt salata Dupa gust

Mod de preparare:

  1. Pieptul de pui de taie pe lung in fasii si se spala. Fulgii de porumb se faramiteaza cu mainile si cele 2 oua se bat bine cu furculita.pui cu fulgi de porumb - ingrediente
  2. Intr-o farfurie se pune faina, iar in alta sare si piper. Apoi se pune ulei la incins intr-o tigaie.
  3. Se ia o bucata de piept de pui umeda si se presara cu sare si piper, se da prin faina, apoi prin ou, dupa care iar prin faina si inca o data prin ou si la urma prin fulgii de porumb (deci de 2 ori prin faina si de 2 ori prin ou, si doar 1 data prin fulgii de porumb). pui cu fulgi de porumb - la prajit
  4. Se prajeste in ulei incins fiecare bucata. Cand s-au prajit bine pe ambele parti, bucatile de piept se pun pe un servetel de hartie pentru a absorbi uleiul in excces.
  5. Se trece la prepararea garniturei astfel: sfeclele se coc in cuptor, se curata de coaja dupa ce s-au racit, si se taie cubulete. Se adauga 2 linguri de hrean ras si se condimenteaza cu sare, ulei si otet dupa gust. Preparatele sunt bune calde dar si reci.

pui cu fulgi de porumb - reteta

Servings

2

Prep

20 min

Cook

20 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close