Pin It

Piersici umplute la cuptor

100%

Numar de portii

4

Timp de pregatire

20 minute

La foc

30 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 6-8 bucati Piersici tari
  • 3-4 linguri Cacao amara
  • 2 bucati Galbenus de ou
  • 70 g Ciocolata fondente
  • 60 g Zahar
  • 1 fiola Esenta de rom
  • 3 bucati Pricomigdale
  • 30 g Unt

Mod de preparare:

  1. Untul, la temperatura camerei, se amesteca cu ciocolata dizolvata la cald.
  2. Se adauga cacao, zaharul, esenta de rom si pricomigdalele zdrobite bine.
  3. Piersicile spalate si taiate la jumatate, cu samburii scosi, se umplu cu umplutura preparata.
  4. Se aseaza toate intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor pentru 30 de minute la 170°.

Piersici umplute la cuptor - reteta

Distribuie & Tipareste reteta

Este una din retetele tale favorite?

100 0 100 2

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close