Pin It
Prajitura cu Nuca si Ciocolata

Prajitura cu Nuca si Ciocolata

Servings

8

Prep

1 hr

Cook

40 min

Ingrediente

Nuca 100 gr
Ciocolata 50 gr
Unt 100 gr
Oua 3 buc.
Cacao 50 gr.
Lapte 100 ml.
Praf de Copt 1 pliculet
Faina de grau 300 gr.
Zahar 200 gr.
Vanilie si Rom dupa gust

Mod de preparare:

  1. Nuca si ciocolata se taie bucatele cu cutitul. Untul se topeste si se raceste.
  2. Intr-un castron se pun ouale si cu zaharul si cu telul se bat bine, apoi se adauga pe rand: untul topit si racit, cacao, laptele, praful de copt, si faina.
  3. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani mai densa (daca e necesar se mai adauga faina).
  4. La urma se adauga ciocolata si nuca taiate.
  5. Intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina (eu folosesc hartie pergament) se pune compozitia.
  6. Se da la cuptor pentru 40 min la 180 grade.

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close