Pin It

Riso Freddo

100%

Numar de portii

6

Timp de pregatire

25 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 150gr Masline fara samburi
  • 1 cutie 150gr Ton in ulei
  • 300 gr Legume asortate in otet (castraveciori, gogosari)
  • 250gr Branza Emmental
  • 250gr Sunca presata
  • 1 cutie mica Porumb boabe
  • 2 linguri Capperi
  • 300gr Orez
  • 1 tub Maioneza
  • Dupa gust Sare, Piper

Mod de preparare:

  1. Intr-o craticioara se pune apa cu o lingura plina cu sare si se pune la foc. Cand apa clocoteste, se pune orezul spalat in prealabil. (Cititi pe instructiuni timpul de fierbere pentru orez, nu se fierbe nici 1 min in plus, pentru ca altfel devine pilaf)
  2. Imediat ce a fiert orezul se scurge bine de apa si se trece prin jet de apa rece.riso freddo - ingrediente
  3. Legumele (castraveti, gogosari, capperi), impreuna cu branza si sunca presata se taie in bucati mici.
  4. Intr-un castron mare se pun toate ingredientele si se potriveste de sare si piper.
  5. Se pune in frigider la rece. Se poate pastra si 2-3  zile la rece.
  6. In momentul consumarii se pune un pic de maioneza deasupra.

riso freddo - reteta

Distribuie & Tipareste reteta

100 0 100 2

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close