Pin It
Salata de icre de crap

Salata de icre de crap

Servings

2

Prep

20 min

Ingrediente

Icre 3 linguri
Sare 1 lingurita
Zeama de lamaie 1 lingurita
Ulei de floarea soarelui 500 ml

Mod de preparare:

  1. Icrele se curata de eventuale pielite si solzi ramase de la curatat pestele
  2. Se pun intr-un castron adanc si se incepe baterea lor cu mixerul. Treptat se adauga ulei cate putin, se adauga sare si zeama de lamaie tot cate putin.
  3. Cand s-au legat bine se gusta de sare si de zeama de lamaie.
  4. Daca vreti sa fie mai albe, inainte de a termina uleiul puneti o cescuta de apa minerala, se continua pana se termina uleiul.
  5. Se pun intr-un platou si se garnisesc cu ceapa, masline, castraveti sau gogosari la otet.

icre

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close