Pin It

Sardine uscate la cuptor

Numar de portii

2

Timp de pregatire

1 hr

La foc

30 minute

Voturi de la cititori

Ingrediente

  • 1 Kg Sardine
  • 150 g Sare mare

Mod de preparare:

  1. Sardinele se curata bine de burta si cap (cu un foarfece de bucatarie dintr-o singura taietura, se taie incepand de la coada si pana la cap).
  2. Se curata bine in mai multe ape. Intr-o tava de cuptor se pune o hartie de pergament si se presara sare mare.
  3. Se aseaza sardinele una langa alta, dupa care se baga tava la cuptor pentru 20-30 min pana prind o culoare aurie.
  4. Se servesc cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Sardine uscate la cuptor - reteta

Reteta propusa de:

Mariana Chetroni

Distribuie & Tipareste reteta

Este una din retetele tale favorite?

0 0 100 0

Ti-a placut reteta? Lasa-ne un mesaj!

Scrie un mesaj:

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close