Recipes

Tarta cu spanac si branza proaspata

Tarta cu spanac si branza proaspata

Ingrediente

Foi de aluat foietaj (rotunde) 2
Branza Proaspata 250g
Spanac (congelat) 250g
Ou 1
Crenvurst 1

Mod de preparare:

  1. Cele 2 foi de aluat se lasa la temperatura camerei (dupa instructiunile de pe ambalaj).
  2. Intre timp spanacul se dezgheata, se toaca marunt si se fierbe in apa cu sare pentru 15 minute.
  3. Spanacul se scurge de apa, se stoarce bine cu mainile.
  4. Intr-un castron se pune spanacul si cu branza proaspata, cu sare si piper (dupa gust), se amesteca bine totul.
  5. Pe o foaie de aluat se distribuie bine compozitia de spanac.
  6. Se aseaza a doua foaie de aluat deasupra.Tarta cu spanac si branza - inainte de coacere
  7. In mijloc se apasa cu un pahar pentru a da forma.
  8. Se taie din centru spre margine pentru a da forma de petale.
  9. Se unge cu ou batut si se da la cuptor pentru 20 min la 180 grade

Tarta cu spanac si branza - reteta

Servings

4

Prep

30 min

Cook

20 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close