Pin It
Tarta cu spanac si branza proaspata

Tarta cu spanac si branza proaspata

Servings

2

Prep

20 min

Cook

35 min

Ingrediente

Foietaj 1 foaie
Spanac 1 Kg
Branza proaspata 200 g
Ceapa 1 bucata
Sunca de praga 100 g

Mod de preparare:

  1. Se curata bine spanacul, se spala in mai multe ape
  2. Se pune la fiert in apa sarata care clocoteste pentru 10 minute
  3. Se scurge foarte bine si se taie marunt.
  4. Intr-o tigaie se pune ulei si se caleste bine ceapa, se adauga sunca taiata fin, apoi se adauga spanacul.
  5. Se sareaza dupa gust, si se lasa la racit.
  6. Intr-o forma rotunda se pune foaia foietaj cu hartia de ambalaj (asa se evita de a se unge tava), se da forma rotunda cu mana, iar laturile se lasa cazute in exterior pt a le aseza peste umplutura.
  7. Dupa ce umplutura s-a racit se amesteca cu branza (scursa bune de zer).
  8. Totul se pune peste foaia foietaj si se aranjeaza bine marginile.
  9. Se pune in cuptor pentru 25 minute la 180°.
  10. Se consuma rece.

Tarta cu spanac si branza reteta

Share

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close