Blog

BucatarDeOcazie.ro – la inceput de drum

14 ianuarie 2016  Mariana Chetroni Avatar
BucatarDeOcazie.ro – la inceput de drum

In primul rand iti multumesc ca ne vizitezi!

Este o onoare pentru mine si pentru cei care fac parte din acest proiect de suflet sa te numeri printre cititori. Speram ca propunerile noastre culinare pe care le gasesti pe BucatarDeOcazie.ro sa ti se para interesante si sa le pui in practica. Daca ai retete personale pe care vrei sa le impartasesti si altora, te rugam sa ne contactezi pentru a le publica in numele tau.

Acest site a luat nastere din dorinta familiei si a prietenilor. Dintotdeauna mi-a facut placere sa gatesc pentru cei dragi.

Bucataria romaneasca pana acum 20 de ani nu era prea variata in principal din lipsa de ingrediente, dar si din lipsa de imaginatie. In ultimii ani totul s-a schimbat, ingrediente se gasesc din belsug si de pe toate continentele. Surse de inspiratie nu lipsesc pentru ca retete sunt peste tot (internet, tv, reviste, carti de bucate).

Eu locuiesc de mai bine de 11 ani in Italia, tara in care sunt mii de retete doar pentru pizza sau pentru paste. Am lucrat mai multi ani in restaurante ca ajutor de bucatar pentru 5 bucatari. Urmaresc cat pot de mult la tv, atat posturi din Italia cat si din Romania, emisiuni culinare si marturisesc ca am incercat sa gatesc multe retete care m-au interesat, dar nu toate au fost si bune la gust, multe din ele fiind facute doar pentru diversitate. De accea doresc ca pe BucatarDeOcazie.ro sa promovez retete usor de facut acasa, cu ingrediente putine, cu cheltuieli mici si cel mai important cu gust bun.

Pe BucatarDeOcazie.ro vom publica doar retete facute de noi acasa pentru familie si pentru prieteni.

Te invitam sa ne lasi parerile tale prin comentarii pe pagina fiecarei retete pe care ai incercat-o si ti-a placut.

Te asteptam si pe pagina noastra de Facebook:

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close