Carnati cu mazare
Ingrediente
Carnati proaspeti | 4 bucati | |
Mazare | 300 g | |
Usturoi | 2 catei | |
Suc de rosii | 4 linguri | |
Sare, Piper, Patrunjel | Dupa gust | |
Ulei de prajit | 4 linguri |
Mod de preparare:
- Carnatii se taie in 2 jumatati, se inteapa cu furculita, si se rumenesc in tigaie. Se toarna deasupra sucul de rosii, 1 catel de usturoi, sare si piper dupa gust.
- Cand carnatii sunt gata, se da tigaia deoparte.
- In alta tigaie se pune mazarea cu un pahar de apa, 2 linguri de ulei, 1 catel de usturoi taiat in doua si sare.
- Se amesteca din cand in cand, pana scade apa si mazarea e gata.
- Se aseaza pe o farfurie carnatii si alaturi mazarea.
- Se presara patrunjel tocat marunt.
No Comments