Recipes

Carne cu sos de Smantana

Carne cu sos de Smantana

Ingrediente

Muschi de porc 6 felii
Smantana 250 gr
Faina 1 lingurita
Ceapa (mica) 1 bucata

Mod de preparare:

  1. Feliile de carne se prajesc in tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti, se scot pe o farfurie.
  2. In uleiul de la prajit se rumeneste putin ceapa taiata fin, se adauga lingurita de faina si apoi smantana cu sare si piper dupa gust. Cand smantana incepe sa fiarba, se adauga si carnea prajita.
  3. Se tine pe foc inca 10 minute pentru ca smantana sa se ingroase. Este buna calda dar si rece.

Carne cu smantana reteta

Servings

2

Prep

10 min

Cook

20 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close