Recipes

Carne in sos de otet balsamic

Carne in sos de otet balsamic

Ingrediente

muschi de porc 6 felii
Otet balsamic 200ml
Smantana 200gr
Sare dupa gust
Ulei de prajit 70 ml

Mod de preparare:

  1. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, apoi carnea se rumeneste bine la foc mic (daca e mai dura carnea, se adauga si un pahar de apa). Cand carnea e bine rumenita, se scoate cu o furculita pe o farfurie.
  2. In uleiul de la prajeala se pune otetul balsamic si smantana si se dau intr-un clocot.
  3. Se adauga carnea inapoi in tigaie si se tine inca 10 minute pe foc mic.
  4. Se adauga sare dupa gust.
  5. E bun atat rece cat si cald.

Carne in otet balsamic - reteta

Servings

2

Prep

3 min

Cook

15 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close