Cartofi la cuptor
Ingrediente
| Cartofi | 2 Kg | |
| Catei de usturoi | 3-4 bucati | |
| Ulei de masline | 3-4 linguri | |
| Sare | Dupe gust | |
| Mirodenii | Dupa gust |
Mod de preparare:
- Cartofii se curata de coaja si se taie in bucati mari (4-6 bucati) si se spala.
- Se usuca intr-un prosop de bucatarie uscat si apoi se pun intr-un castron.
- Se pune sare si arome dupa gust (eu prefer si rozmarinul), inclusiv uleiul. Se amesteca totul pana ce cartofii s-au condimentat.

- Intr-o tava de cuptor se pun cartofii si se lasa la cuptor pentru 30 min pana ce cartofii s-au copt.
- Intre timp se intorc cartofii cu o lingura de lemn cu atentie pentru a nu ii sfarama.
- Se folosesc ca o garnitura la orice tip de carne sau peste.

No Comments