Ciorba de costita de porc

Ingrediente
Costite de porc | 8 bucati | |
Ceapa | 1 bucata | |
Cartofi | 2 bucati | |
Morcov | 1 bucata | |
Ardei gras | 1 bucata | |
Bors proaspat | 500 ml | |
Suc de rosii | 3 linguri | |
Patrunjel | 1 fir | |
Leustean | 1 fir | |
Sare | 1 lingura | |
Ou | 1 bucata |
Mod de preparare:
- Intr-o oala de 4-5 litri punem la fiert carnea pana incepe sa se adune spuma deasupra apei
- Scoatem carnea din apa si o spalam bine in jet de apa rece
- Aruncam apa din oala, o spalam si punem din nou apa in oala
- Punem carnea din nou la fiert, adaugam si legumele (fara cartofi): ceapa tocata fin, morcov ras pe razatoarea mica, ardei gras taiat bucatele mici, patrunjelul si leusteanul rase pe razatoarea mica
- Dupa ce au fiert bine legumele se adauga si cartofii.
- Dupa ce au fiert si cartofii se adauga sucul de rosii, borsul, verdeturile si se adauga sare dupa gust
- La final se bate un ou cu furculita intr-un castronel si se adauga in ciorba si se mai lasa la fiert inca 2 minute
- Se serveste calda.
No Comments