Recipes

Ciorba de costita de porc

Ciorba de costita de porc

Ingrediente

Costite de porc 8 bucati
Ceapa 1 bucata
Cartofi 2 bucati
Morcov 1 bucata
Ardei gras 1 bucata
Bors proaspat 500 ml
Suc de rosii 3 linguri
Patrunjel 1 fir
Leustean 1 fir
Sare 1 lingura
Ou 1 bucata

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala de 4-5 litri punem la fiert carnea pana incepe sa se adune spuma deasupra apei
  2. Scoatem carnea din apa si o spalam bine in jet de apa rece
  3. Aruncam apa din oala, o spalam si punem din nou apa in oala
  4. Punem carnea din nou la fiert, adaugam si legumele (fara cartofi): ceapa tocata fin, morcov ras pe razatoarea mica, ardei gras taiat bucatele mici, patrunjelul si leusteanul rase pe razatoarea mica
  5. Dupa ce au fiert bine legumele se adauga si cartofii.
  6. Dupa ce au fiert si cartofii se adauga sucul de rosii, borsul, verdeturile si se adauga sare dupa gust
  7. La final se bate un ou cu furculita intr-un castronel si se adauga in ciorba si se mai lasa la fiert inca 2 minute
  8. Se serveste calda.

ciorba de costita de porc

Servings

4

Prep

20 min

Cook

1 hr

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close