Recipes

Cosulete cu legume

Cosulete cu legume

Ingrediente

Foaie foietaj 1 bucata
Cartofi 2 bucati
Morcovi 2 bucati
Mazare 50 gr (1 pahar)
Ardei gras 1 bucata
Oua 2 bucati
Telemea 50 gr

Mod de preparare:

  1. Se dezgheata foietajul (dupa instructiunile de pe pachet) si se taie patrate cu latura de 10-12 cm.
  2. Se ia o tava cu forme de briose, se unge fiecare forma in parte cu unt si se aseaza cate un patrat in fiecare forma de briosa.
  3. Cartofii si morcovii se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Se adauga si mazarea la fiert.
  4. Intr-un castron se pun cubulete de cartofi, morcov, branza, apoi se adauga si mazarea.
  5. Cele doua oua se bat bine cu furculita si se amesteca cu legumele. Se pune sare si piper dupa gust.
  6. Din aceasta compozitie se umple cosuletele de foietaj.
  7. Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 20 min.

Cosulete cu legume reteta

Servings

6

Prep

10 min

Cook

20 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close