Cosulete cu legume
Ingrediente
Foaie foietaj | 1 bucata | |
Cartofi | 2 bucati | |
Morcovi | 2 bucati | |
Mazare | 50 gr (1 pahar) | |
Ardei gras | 1 bucata | |
Oua | 2 bucati | |
Telemea | 50 gr |
Mod de preparare:
- Se dezgheata foietajul (dupa instructiunile de pe pachet) si se taie patrate cu latura de 10-12 cm.
- Se ia o tava cu forme de briose, se unge fiecare forma in parte cu unt si se aseaza cate un patrat in fiecare forma de briosa.
- Cartofii si morcovii se curata si se pun la fiert in apa cu sare. Se adauga si mazarea la fiert.
- Intr-un castron se pun cubulete de cartofi, morcov, branza, apoi se adauga si mazarea.
- Cele doua oua se bat bine cu furculita si se amesteca cu legumele. Se pune sare si piper dupa gust.
- Din aceasta compozitie se umple cosuletele de foietaj.
- Se baga la cuptorul preincalzit, pentru 20 min.
No Comments