Creveti copti in sare
Ingrediente
Creveti mari | 20 bucati | |
Sare mare | 1 pachet | |
Zeama de lamaie | 2 bucati | |
Ulei de masline | 100 ml | |
Patrunjel | 1 legatura | |
Tava aluminiu de unica folosinta | 1 bucata |
Mod de preparare:
- In tava se pune jumatate de pachet de sare. Crevetii, in prealabil spalati bine, se aseaza in tava unul langa altul.
- Se toarna restul de sare peste creveti pentru ai acoperi bine.
- Se baga tava in cuptorul incins la 200 grade pentru 30 minute.
- Intre timp se face sosul de lamaie astfel: intr-un bol inalt se pune zeama de lamaie si uleiul de masline si se amesteca bine cu mixerul.
- Dupa ce am scos crevetii din cuptor se scutura bine de sare.
- Intr-un castron se aseaza crevetii si se pune sosul de lamaie peste ei. Se presara pe deasupra putin patrunjel tocat.
No Comments