Recipes

Iahnie de fasole

Iahnie de fasole

Ingrediente

Fasole alba 1 Kg
Ceapa 2 bucati
Suc de rosii sau bulion 150 ml
Usturoi 4 catei
Sare Dupa gust
Ulei de floarea soarelui 200 ml

Mod de preparare:

  1. Intr-o oala se pune la fiert fasolea care se scuge de 2 ori in timpul fierberii.
  2. Dupa ce a fiert bine se scuge dar se pastreaza 1 pahar de apa de la fiert.
  3. Intre timp se piseaza bine usturoiul si se adauga in fasolea care s-a racit la temperatura camerei.
  4. Cu ajutorul unui mixer se bate bine fasolea intr-un recipient mai adanc (pt a nu stropi in jur).
  5. Dupa ce am pus sare, adaugam ulei cate putin ca la maioneza, iar daca e prea consistenta crema, adaugam putina apa de la fiert.
  6. Se caleste ceapa taiata fin cu ulei de floarea soarelui. Cand ceapa e calita (nu prajita) se adauga sucul de rosii.
  7. Intr-un platou se aseaza toata crema de fasole iar deasupra se aseaza sucul de rosii cu ceapa.

Iahnie de fasole reteta

Prep

10 min

Cook

1 hr 30 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close