Recipes

Legume la otet

Legume la otet

Ingrediente

Conopida 1 mare
Morcovi 1 Kg
Ardei gras verde 2 bucati
Ardei gras rosu 2 bucati
Ardei gras galben 2 bucati
Telina (doar tijele) 1 bucata
Arpacic 100 g
Otet 2l
Sare 4 linguri
Zahar 4 linguri
Piper negru 10 g

Mod de preparare:

  1. Se curata, se spala si se taie toate legumele de marime potrivita, dar se pun separat in recipiente diferite.
  2. Antr-o oala se amesteca otetul cu 2 litri de apa, se adauga zaharul si sarea si se pun toate la fiert astfel dupa cum urmeaza:
  3. Cand otetul clocoteste se pun pe rand la fiert legumele, care se fierb cam 10 minute fiecare in parte dupa care se pun tot in recipiente separate.
  4. La urma se aseaza in borcane in straturi toate legumele.
  5. Apoi se adauga otetul cald in care s-au adaugat cateva boabe de piper.
  6. Se inchid bine borcanele si se pun la sterilizat pt a fi conservate timp indelungat.

Legume la otet - reteta

Prep

20 min

Cook

40 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close