Miel la Cuptor
Infrediente
| Miel | 1/2 | |
| Capatana usturoi | 1 buc | |
| Piper boabe | 2 linguri | |
| Boia iute | 2 linguri | |
| Curry | 1 lingura | |
| Caperi | 2 linguri | |
| Foi de dafin | 3-4 buc | |
| Rozmarin | 1 ramurica | |
| Frunze de salvie | 3-4 buc | |
| Vin alb | 1 litru | |
| Sunca porc | 200 gr | |
| Ardei iute | 1 buc | |
| Ulei | 150 ml | |
| Sare mare | 2-3 linguri |
Mod de preparare:
- Carnea de miel se taie in bucati mai mari si se spala in mai multe ape. Intr-un recipient se pune toata carnea, iar peste ea se pun toate ingredientele. Totul se pregateste cu o zi inainte de a prepara carnea la cuptor.

- Din cand in cand amestecam carnea cu ingredientele pentru a se condimenta bine pe toate partile.
- Totul se pune in tava si se baga la cuptor. Daca se foloseste cuptorul aragazului, se tine carnea cam 2-3 ore la foc mediu. Daca se foloseste cuptor de paine sau pizza se tine cam 1-1,5 ore. Carnea va fi mai suculenta daca tava va fi acoperita.


No Comments