Omleta cu Spaghetti
Ingrediente
Spaghetti | 100 gr | |
Oua | 4 buc | |
Ceapa | 1 buc | |
Rosie | 1 buc | |
Bacon | 50 gr | |
Telemea | 50 gr | |
Ulei de masline | 3 linguri | |
Sare si Piper | Dupa gust |
Mod de preparare:
- Intr-o cratita se pune apa (3 litri) la fiert cu 1 lingura de sare. Cand apa clocoteste se pun pastele la fiert. Se tin la fiert dupa timpul scris pe pachet si nu mai mult.
- Intre timp se taie fin ceapa si se pune la calit cu uleiul intr-o tigaie mai larga, se adauga si rosia taiata fin (curatata de pielita). Cand au inceput sa se inmoaie (ceapa si rosia) se adauga si bucatile de bacon si se rumenesc toate.
- Dupa ce pastele au fiert, se scurg si se pun intr-un castron, se amesteca cu ouale batute, impreuna cu putina sare si piper si cubuletele de branza.
- Se toarna pastele peste compozitia din tigaie si se acopera tigaia cu un capac.
- Dupa 1o minute in locul capacului se pune o farfurie mai larga si se rastoarna omleta.
No Comments