Recipes

Panna Cotta

Panna Cotta

Ingrediente

Frisca lichida dulce 0,5 litri
Gelatina 6 g
Sirop de fructe concentrat sau dulceata 100 ml

Mod de preparare:

  1. Gelatina se pune intr-o farfurie cu apa rece pentru 10 minute.
  2. Intr-o craticioara se pune frisca la foc mic. Atentie, nu trebuie sa fiarba.
  3. Gelatina se stoarce de apa si se adauga in frisca calda. Se amesteca incet pana se dizolva gelatina.
  4. Se toarna intr-o forma mica (sau cupa de ingheteta) si se pune in frigider pentru cateva ore.
  5. Inainte de a fi consumata, se pune forma pentru 1 minut in apa calda ca sa se desprinde usor de forma in care a fost turnata.
  6. Se orneaza in functie de preferinta, cu sirop de fructe concentrat sau cu dulceata.

Panna Cotta - reteta

Servings

4

Prep

15 min

Cook

3 hr

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close