Recipes

Piersici umplute la cuptor

Piersici umplute la cuptor

Ingrediente

Piersici tari 6-8 bucati
Cacao amara 3-4 linguri
Galbenus de ou 2 bucati
Ciocolata fondente 70 g
Zahar 60 g
Esenta de rom 1 fiola
Pricomigdale 3 bucati
Unt 30 g

Mod de preparare:

  1. Untul, la temperatura camerei, se amesteca cu ciocolata dizolvata la cald.
  2. Se adauga cacao, zaharul, esenta de rom si pricomigdalele zdrobite bine.
  3. Piersicile spalate si taiate la jumatate, cu samburii scosi, se umplu cu umplutura preparata.
  4. Se aseaza toate intr-o tava unsa cu unt si se baga la cuptor pentru 30 de minute la 170°.

Piersici umplute la cuptor - reteta

Servings

4

Prep

20 min

Cook

30 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close