Recipes

Prajitura cu Nuca si Ciocolata

Prajitura cu Nuca si Ciocolata

Ingrediente

Nuca 100 gr
Ciocolata 50 gr
Unt 100 gr
Oua 3 buc.
Cacao 50 gr.
Lapte 100 ml.
Praf de Copt 1 pliculet
Faina de grau 300 gr.
Zahar 200 gr.
Vanilie si Rom dupa gust

Mod de preparare:

  1. Nuca si ciocolata se taie bucatele cu cutitul. Untul se topeste si se raceste.
  2. Intr-un castron se pun ouale si cu zaharul si cu telul se bat bine, apoi se adauga pe rand: untul topit si racit, cacao, laptele, praful de copt, si faina.
  3. Aluatul trebuie sa aiba consistenta unei smantani mai densa (daca e necesar se mai adauga faina).
  4. La urma se adauga ciocolata si nuca taiate.
  5. Intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina (eu folosesc hartie pergament) se pune compozitia.
  6. Se da la cuptor pentru 40 min la 180 grade.

Servings

8

Prep

1 hr

Cook

40 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close