Recipes

Rulou de piure

Rulou de piure

Ingrediente

Cartofi 1 Kg
Unt 100g
Masline fara samburi 100 g
Branza rasa (la alegere) 200 g
Varza cruda 6 frunze
Sare dupa gust

Mod de preparare:

  1. Frunzele de varza se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 min.
  2. Cartofii se spala bine in apa multa si se pun la fiert intregi cu coaja. Dupa ce au fiert se curata de coaja si se taie in bucati mici. Se pun intr-un castron impreuna cu untul.
  3. Se amesteca bine cu mixerul si se adauga apoi branza rasa si maslinele taiate fin.
  4. Frunzele de varza oparite se intind pe o foaie de celofan iar peste ele se pune piureul, apoi se inpacheteaza totul in frunza de varza in forma de rulou cu ajutorul celofanului.
  5. Se pune la frigider pentru 1 ora

Rulou de piure - reteta

Servings

4

Prep

40 min

Cook

30 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close