Rulou de piure
Ingrediente
Cartofi | 1 Kg | |
Unt | 100g | |
Masline fara samburi | 100 g | |
Branza rasa (la alegere) | 200 g | |
Varza cruda | 6 frunze | |
Sare | dupa gust |
Mod de preparare:
- Frunzele de varza se pun la fiert in apa cu sare pentru 10 min.
- Cartofii se spala bine in apa multa si se pun la fiert intregi cu coaja. Dupa ce au fiert se curata de coaja si se taie in bucati mici. Se pun intr-un castron impreuna cu untul.
- Se amesteca bine cu mixerul si se adauga apoi branza rasa si maslinele taiate fin.
- Frunzele de varza oparite se intind pe o foaie de celofan iar peste ele se pune piureul, apoi se inpacheteaza totul in frunza de varza in forma de rulou cu ajutorul celofanului.
- Se pune la frigider pentru 1 ora
No Comments