Recipes

Sardine uscate la cuptor

Sardine uscate la cuptor

Ingrediente

Sardine 1 Kg
Sare mare 150 g

Mod de preparare:

  1. Sardinele se curata bine de burta si cap (cu un foarfece de bucatarie dintr-o singura taietura, se taie incepand de la coada si pana la cap).
  2. Se curata bine in mai multe ape. Intr-o tava de cuptor se pune o hartie de pergament si se presara sare mare.
  3. Se aseaza sardinele una langa alta, dupa care se baga tava la cuptor pentru 20-30 min pana prind o culoare aurie.
  4. Se servesc cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

Sardine uscate la cuptor - reteta

Servings

2

Prep

1 hr

Cook

30 min

Favorite

No Comments

Leave a Reply

Completeaza raspunsul in casuta de mai jos pentru a ne asigura ca esti o persoana: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Close