Spaghetti all’Amatriciana

Ingrediente
Spaghete | 300 g | |
Bacon | 200 g | |
Parmezan ras | 100 g | |
Suc de rosii | 1 pahar | |
Concentrat de rosii | 5 linguri | |
Ulei de masline | 4 linguri |
Mod de preparare:
- Intr-o oala se pune apa la fiert cu 1 lingura de sare. Cand apa clocoteste bine, se pun pastele si se lasa sa fiarba conform indicatiilor de pe pachetul de spaghete.
- Intre timp, intr-o tigaie se pune carnea taiata fin cu ulei de masline, se caleste bine, se adauga sucul de rosii si concentratul de rosii si se tine pe foc totul pana devine o crema.
- Se sareaza si se adauga ardei iute (dupa preferinta).
- Dupa ce au fiert pastele se scurg bine de apa si se adauga peste sos.
- Se amesteca totul bine si se adauga deasupra parmezan ras, dupa gust.
bune bune, mai vrem retete de paste
Sigur voi fi alte retete cu paste.Lista e lunga.