Spaghetti Carbonara
Ingrediente
Spaghete | 400 g | |
Gusa afumata | 150 g | |
Oua | 4 | |
Branza de oaie uscata | 100 g | |
Ulei de masline | 200 ml | |
Sare si piper | Dupa gust |
Mod de preparare:
- Puneti apa din abundenta cu 1 lingura de sare grunjoasa la fiert, pana clocoteste.
- Gusa se taie bucatele mici (sau bastonase), se pune in tigaie peste uleiul incins si se rumeneste.
- Ouale impreuna cu putina sare (si piper la alegere) si 1 parte de branza rasa se amesteca bine cu o furculita.
- Pastele se fierb atata timp cat scrie pe ambalaj. Se scurg bine de apa (nu se trec sub jet de apa rece). Asa calde se pun peste gusa din tigaie, se amesteca totul la foc mic.
- Oprim focul si imediat turnam ouale batute si amestecam bine in continuare.
- Punem deasupra si restul de branza rasa.
preferatele mele
Ma bucur Eugenia ca iti plac pastele in general si in special aceasta reteta,Daca sunt bine facute pastele sunt apreciate de toate persoanele. Lista e lunga asa ca voi reveni si cu alte retete .