Tarta cu spanac si branza proaspata
Ingrediente
Foi de aluat foietaj (rotunde) | 2 | |
Branza Proaspata | 250g | |
Spanac (congelat) | 250g | |
Ou | 1 | |
Crenvurst | 1 |
Mod de preparare:
- Cele 2 foi de aluat se lasa la temperatura camerei (dupa instructiunile de pe ambalaj).
- Intre timp spanacul se dezgheata, se toaca marunt si se fierbe in apa cu sare pentru 15 minute.
- Spanacul se scurge de apa, se stoarce bine cu mainile.
- Intr-un castron se pune spanacul si cu branza proaspata, cu sare si piper (dupa gust), se amesteca bine totul.
- Pe o foaie de aluat se distribuie bine compozitia de spanac.
- Se aseaza a doua foaie de aluat deasupra.
- In mijloc se apasa cu un pahar pentru a da forma.
- Se taie din centru spre margine pentru a da forma de petale.
- Se unge cu ou batut si se da la cuptor pentru 20 min la 180 grade
No Comments